Bericht versturen
Guangzhou Ruihe New Material Technology Co., Ltd
producten
producten
Huis > producten > Vloeibaar het Siliconerubber van de voedselrang > VOC Minder dan 0,5% Voedingsmiddelenvloeibare siliconen rubber voor keuken bestek

VOC Minder dan 0,5% Voedingsmiddelenvloeibare siliconen rubber voor keuken bestek

Productdetails

Place of Origin: Guangzhou, China

Merknaam: RUIHE

Certificering: FDA、LFGB、REACH、PAHS、ROHS、ISO9001

Model Number: RH240530

Betaling & het Verschepen Termijnen

Min. bestelaantal: 20-200 kg

Prijs: 3.2-3.5USD

Verpakking Details: 20/200KG

Levering vermogen: 2500 TON/MAAN

Krijg Beste Prijs
Hoogtepunt:
Kleur:
Transparante
VOC's:
Minder dan 0,5%
Viscositeit:
1000-100000 CPS
Hardheid:
20-70 kust A
Materiaal:
vloeibaar siliconerubber
Toxiciteit:
Niet-giftig
Vluchtigheid:
≤ 0,1%
Graad:
Voedingsmiddelen
Kleur:
Transparante
VOC's:
Minder dan 0,5%
Viscositeit:
1000-100000 CPS
Hardheid:
20-70 kust A
Materiaal:
vloeibaar siliconerubber
Toxiciteit:
Niet-giftig
Vluchtigheid:
≤ 0,1%
Graad:
Voedingsmiddelen
VOC Minder dan 0,5% Voedingsmiddelenvloeibare siliconen rubber voor keuken bestek

Productbeschrijving:

Onze voedselkwaliteit vloeibare rubber is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en is geformuleerd om te voldoen aan de strengste industriële normen voor veiligheid en prestaties.ons product is milieuvriendelijk en veilig voor gebruik in voedselproductiefaciliteiten.

De temperatuurbestendigheid van onze Food Grade Rubberized Silicone is ongeëvenaard.ons product is perfect voor gebruik in een breed scala van voedselverwerkings- en verpakkingstoepassingenOf u nu op zoek bent om containers te verzegelen, maatvormen te maken of hoogwaardige buisjes te produceren, ons product is de perfecte keuze.

Tegelijkertijd is onze Food Grade Rubberized Silicone volledig niet-giftig, waardoor het een ideale keuze is voor gebruik in voedselproductiefaciliteiten.U kunt er zeker van zijn dat ons product veilig is voor gebruik met alle soorten voedingsmiddelen, en zal de kwaliteit van uw voedsel op geen enkele manier verontreinigen of beïnvloeden.

Ons Food Grade Liquid Silicone Rubber is ook ontworpen om zeer duurzaam te zijn, met een hardheid van 20-70 Shore A.Dit betekent dat ons product in staat is om een breed scala van fysieke belastingen te weerstaanTegelijkertijd is ons product zeer flexibel, waardoor het gemakkelijk te werken en te vormen is als dat nodig is.

Ten slotte heeft onze voedselkwaliteit rubberiseerde siliconen een extreem lage volatiliteit, met een maximale volatiliteit van ≤ 0,1%.Dit betekent dat ons product geen schadelijke chemicaliën of gassen in het milieu zal uitstoten, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor voedselproductiefaciliteiten.

Samengevat is ons Food Grade Liquid Silicone Rubber de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een product van hoge kwaliteit, duurzaam en veilig voor gebruik in voedselverwerkings- en verpakkingstoepassingen.met een breed bereik aan temperatuurbestandheid, lage toxiciteit en uitstekende duurzaamheid, is ons product de perfecte keuze voor iedereen die hoogwaardige voedingsproducten wil maken.

VOC Minder dan 0,5% Voedingsmiddelenvloeibare siliconen rubber voor keuken bestek 0VOC Minder dan 0,5% Voedingsmiddelenvloeibare siliconen rubber voor keuken bestek 1
RH6250-70A/B
verschijning doorzichtig
viscositeit 2000 Pa.s.
hardheid 65shoreA
dichtheid 1.13 g/cm3
veerkracht 55%
Treksterkte 9.5Mpa
Verlenging bij breuk 400%
Versnelling 30KN/m
Tensile set 00,8%
Lijnkrimping 20,5%

Toepassingen:

Een van de meest voorkomende toepassingen van dit vloeibare rubber voor voedsel is in de productie van voedselcontainers, zoals bakvormen, ijsblokkenbakken en andere keukengerei.Omdat het van niet-giftige materialen is gemaakt., is het veilig voor gebruik bij de bereiding en opslag van voedsel en kan het hoge temperaturen en harde chemicaliën weerstaan zonder het voedsel te bederven of te verontreinigen.

Een ander populair gebruik voor dit voedselkwaliteit vloeibare siliconen rubber is in de productie van voedselverwerkingsapparatuur, zoals pakkingen, afdichtingen en slangen.en bacteriën maken het een ideaal materiaal voor gebruik in de harde en veeleisende omgevingen van voedselverwerkende fabrieken.

Naast deze toepassingen wordt RUIHE RH240530 Liquid Silicone Rubber Food Grade ook veel gebruikt bij de productie van medische en tandheelkundige apparatuur.de vervaardiging van consumentenproducten zoals speelgoedDe hoge viscositeit en de hoge hardheid maken het een veelzijdig materiaal dat kan worden aangepast aan een breed scala aan behoeften en vereisten.

Over het algemeen is het RUIHE RH240530 Liquid Silicone Rubber Food Grade een uitstekende keuze voor iedereen die een kwalitatief hoogwaardig, veelzijdig en betrouwbaar gegommerd silicone van voedselkwaliteit nodig heeft.Of u nu voedselcontainers produceert, voedselverwerkingsapparatuur of consumentenproducten, zal dit product zeker aan uw behoeften voldoen en uw verwachtingen overtreffen.

 

Ondersteuning en diensten:

 

Verpakking en verzending:

Verpakking:

Ons product is zorgvuldig verpakt om de integriteit ervan tijdens de verzending te garanderen.De containers worden vervolgens in een veilige verpakking geplaatst om schade tijdens het vervoer te voorkomen.

Vervoer:

We bieden snelle en betrouwbare verzendmogelijkheden voor ons product van Food Grade Liquid Silicone Rubber.Bestellingen worden meestal binnen 24 uur verwerkt en verzonden via vertrouwde vervoerders om tijdige levering te garanderenVerzendmogelijkheden en tarieven worden bij het uitchecken getoond op basis van uw locatie.