Bericht versturen
Guangzhou Ruihe New Material Technology Co., Ltd
producten
producten
Huis > producten > Vloeibaar het Siliconerubber van de voedselrang > Hoge temperatuurbestendige vloeibare siliconen rubber voor transparante producten van levensmiddelenkwaliteit

Hoge temperatuurbestendige vloeibare siliconen rubber voor transparante producten van levensmiddelenkwaliteit

Productdetails

Place of Origin: Guangzhou, China

Merknaam: RUIHE

Certificering: FDA、LFGB、REACH、PAHS、ROHS、ISO9001

Model Number: RH240530

Betaling & het Verschepen Termijnen

Min. bestelaantal: 20-200 kg

Prijs: 2.7-2.9USD

Verpakking Details: 20/200KG

Levering vermogen: 2500 TON/MAAN

Krijg Beste Prijs
Hoogtepunt:
Vluchtigheid:
≤ 0,1%
Temperatuurbestendigheid:
-60℃~200℃
Graad:
Voedingsmiddelen
Toxiciteit:
Niet-giftig
VOC's:
Minder dan 0,5%
Hardheid:
20-70 kust A
Kleur:
Transparante
Materiaal:
vloeibaar siliconerubber
Vluchtigheid:
≤ 0,1%
Temperatuurbestendigheid:
-60℃~200℃
Graad:
Voedingsmiddelen
Toxiciteit:
Niet-giftig
VOC's:
Minder dan 0,5%
Hardheid:
20-70 kust A
Kleur:
Transparante
Materiaal:
vloeibaar siliconerubber
Hoge temperatuurbestendige vloeibare siliconen rubber voor transparante producten van levensmiddelenkwaliteit

Productbeschrijving:

Onze voedselkwaliteit vloeibare rubber is gemaakt van hoogwaardige siliconen materialen die zorgvuldig zijn geselecteerd om maximale prestaties en veiligheid te garanderen.Het product is geformuleerd om aan de strenge normen van de voedingsmiddelenindustrie te voldoen., waardoor wordt gewaarborgd dat het veilig is voor gebruik in toepassingen voor de verwerking en behandeling van levensmiddelen.

Een van de belangrijkste kenmerken van onze Food Grade Rubberized Silicone is de lage vluchtigheid.het product is geschikt voor gebruik in voedselverwerkings- en verpakkingstoepassingen waar vluchtige verbindingen een probleem kunnen zijn.

Onze Food Grade Liquid Rubber heeft ook een viscositeitsbereik van 1000-100000 Cps, waardoor het een uiterst veelzijdig product is dat in een breed scala van toepassingen kan worden gebruikt.De viscositeit van het product kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw toepassing, waarbij optimale prestaties en efficiëntie worden gewaarborgd.

Een ander belangrijk kenmerk van onze Food Grade Rubberized Silicone is de hardheid.het product is ideaal voor gebruik in toepassingen waar flexibiliteit en duurzaamheid belangrijk zijnDe hardheid van het product kan ook worden aangepast aan de behoeften van uw specifieke toepassing.

Onze voedselkwaliteit vloeibare rubber is ook niet giftig, waardoor het veilig is voor gebruik in voedselverwerking en manipulatie toepassingen.Dit maakt het een ideale keuze voor gebruik in een breed scala van voedselgerelateerde toepassingen, met inbegrip van voedselverpakkings-, voedselopslag- en voedselverwerkingsapparatuur.

Al met al is onze Food Grade Rubberized Silicone de perfecte oplossing voor uw food-grade toepassingen.het is een uiterst veelzijdig product dat in een breed scala van toepassingen kan worden gebruiktEn met zijn niet-giftige eigenschappen, kunt u er zeker van zijn dat het veilig is voor gebruik in elke voedselgerelateerde toepassing.

Hoge temperatuurbestendige vloeibare siliconen rubber voor transparante producten van levensmiddelenkwaliteit 0Hoge temperatuurbestendige vloeibare siliconen rubber voor transparante producten van levensmiddelenkwaliteit 1

 

RH6150-30A/B
verschijning doorzichtig
viscositeit 300 Pa.s.
hardheid 32shoreA
dichtheid 1.1 g/cm3
veerkracht 70%
Treksterkte 5Mpa
Verlenging bij breuk 400%
Versnelling 8.5KN/m
Tensile set 10,7%
Lijnkrimping 20,2%

Toepassingen:

De RUIHE RH240530 is een voedselkwaliteit vloeibare rubber die transparant van kleur is, waardoor het ideaal is voor gebruik in voedselverwerking en verpakking.De uitstekende eigenschappen maken het de perfecte keuze voor een breed scala aan voedingsmiddelen, met inbegrip van bakvormen, snoepvormen, ijsblokjes en andere voedingsproducten.

De temperatuurbestendigheid van dit voedingsmiddelensoort vloeibare siliconen rubber is indrukwekkend, met een bereik van -60°C~200°C. Dit betekent dat het extreme temperaturen kan weerstaan zonder zijn eigenschappen te verliezen,Het maakt het ideaal voor gebruik in verschillende scenario's van voedselverwerking.

De RUIHE RH240530 is een hoogwaardige vloeibare rubber met een lage vluchtigheid, waardoor het een ideaal materiaal is voor voedselverpakkingen.het veilig maken voor gebruik in voedselverpakkingen.

Met zijn uitstekende eigenschappen is de RUIHE RH240530 Food Grade Liquid Silicone Rubber perfect voor gebruik in verschillende scenario's van voedselverwerking.en lage vluchtigheid maken het een ideaal materiaal voor gebruik in voedselproducten.

Of u nu een voedselverwerkend bedrijf bent, een bakkerij of een snoepfabrikant, de RUIHE RH240530 is de perfecte oplossing voor uw voedselkwaliteit vloeibare siliconen rubber behoeften.Haal dit geweldige product vandaag nog in handen en breng uw voedselverwerking naar een hoger niveau.!

 

Ondersteuning en diensten:

Onze producten van Food Grade Liquid Silicone Rubber worden ondersteund door onze deskundige technische ondersteuning en services team.

  • Technische raadpleging en begeleiding om een optimale productprestatie te garanderen
  • Ontwikkeling van aangepaste formulering om aan specifieke toepassingsbehoeften te voldoen
  • Ondersteuning ter plaatse voor productinstallatie en probleemoplossing
  • Opleidingsprogramma's voor productgebruik en -onderhoud
  • Regelmatige kwaliteitscontrole om de consistentie en betrouwbaarheid van het product te waarborgen

Ons team is toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke service en ondersteuning om ervoor te zorgen dat onze klanten maximale waarde en succes bereiken met ons Food Grade Liquid Silicone Rubber product.

 

Verpakking en verzending:

Verpakking:

Het product van vloeibare siliconen rubber van voedselkwaliteit zal worden verpakt in een verzegelde en gelabelde container met een capaciteit van 5 liter.De container is gemaakt van hoogwaardig plastic en is goed afgesloten om lekken of lekken te voorkomen.De etikettering bevat de productnaam, het batchnummer, de datum van vervaardiging en alle andere relevante informatie.

Vervoer:

Het product van vloeibare siliconen rubber voor levensmiddelen wordt in een stevige, gegolfde kartonnen doos verzonden met voldoende vulling om schade tijdens het vervoer te voorkomen.De doos zal duidelijk met de naam van het product worden gemarkeerdDe zending wordt verzonden via een vertrouwde vervoerder en is volledig verzekerd tegen onvoorziene omstandigheden.