Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
GUANGZHOU RUI-HE NEW MATERIAL SCIENTIFIC Co. , LTD 86--13660165505 chenp8008@gmail.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Copyright-Bericht

Copyright-Bericht

January 3, 2021

Copyright-Bericht

 

Nieuw Materieel de Technologieco. van Guangzhouruihe, Ltd.

Telefoon: + 020-36896527

Fax: 020-36896529

E-mail: rui.he168@163.com

 

Juridische Kennisgevingen

 

Deze website wordt bezeten, beheerd en door Guangzhou Ruihe Company, de Technologieco. van Guangzhou Ruihe van 2017 gehandhaafd, Ltd (dat hierna als „Ruihe“ wordt bedoeld) alle voorgebe*houde rechten. Ruihe be*houdt zich alle rechten voor. Iedereen wie in elk geval aan deze website het programma opent of direct of indirect de informatie over deze website gebruikt zal worden geacht om de beperkingen van deze websiteverklaring vrijwillig goed te keuren.

 

 

1. De tekst, de beelden, de grafiek, de geluidsbestanden, de animatiedossiers en de videodossiers op de Ruihe-website worden beschermd door auteursrecht en andere wetten van de intellectuele eigendombescherming. De bovengenoemde inhoud kan niet voor commerciële gebruik of distributie worden gekopieerd, en kan niet worden gewijzigd of reposted aan andere websites zonder autorisatie. De auteursrechten van de niet originele beelden, artikelen of de teksten die op deze website worden de gebruikt behoren tot hun leveranciers. Aangezien het onmogelijk is om de auteursrechteigenaars te contacteren één voor één, alstublieft Ruihe via e-mail of telefoon contacteren als er om het even welke overtreding is.

 

2. Ruihe is niet de oorzaak van de actualiteit, de nauwkeurigheid, de volledigheid of de kwaliteit van de verstrekte informatie. Ruihe be*houdt zich uitdrukkelijk het recht voor deel of alle inhoud te veranderen toe te voegen of te schrappen, of de websitepublicatie zonder voorafgaande kennisgeving te eindigen. Voor de directe of indirecte monetaire of non-monetary verliezen die door het gebruik of de mislukking van de verstrekte informatie over de website of het gebruik van verkeerde en onvolledige informatie worden, veroorzaakt wordt de compensatieeisen die aan Ruihe worden gemaakt gewoonlijk verworpen door Ruihe, omdat in bovengenoemd in deze omstandigheid, Ruihe geen duidelijke achteloosheid heeft die door opzettelijke of duidelijke achteloosheid wordt veroorzaakt.

 

3. Het auteursrecht van deze website omvat, maar niet uitsluitend, de inhoud, de technische maatregelen, de technische middelen en de diensten die bij deze website zelf wordt ontwikkeld of ontwikkelde zich gezamenlijk met anderen; de inhoud die officieel na het uitgeven en collatie van deze website wordt gepubliceerd; het kunstwerk en lay-outontwerp van deze website, Lay-outstructuur, grafiek, hoofdtekst door verwerking, enz. Dergelijke intellectuele-eigendomsrechten worden beschermd door toepasselijke intellectuele eigendomsrechten, auteursrechten, handelsmerkrechten, de diensttekens, octrooien of andere merkgebonden rechten en wetten. Met de geschreven toestemming van de licentiegever, kan niemand de inhoud van deze website zonder autorisatie kopiëren, imiteren vernietigen of gebruiken; of kopieer om het even welke inhoud of derdematerialen in deze website aan een ander server of Internet-apparaat.

 

4. De verbindingen van deze website aan derdewebsites worden slechts verzekerd met u als geschikte dienst. Ruihe is niet de oorzaak van deze websites en hun inhoud, en waarborgt niet de authenticiteit en de wettigheid van de inhoud, producten, diensten of andere materialen die uit deze websites wordt de verkregen. Voor om het even welke directe of indirecte verliezen die door het gebruik van dergelijke websites worden veroorzaakt, veronderstelt dit de website geen verantwoordelijkheid.

 

Het definitieve interpretatierecht van de bovengenoemde verklaring behoort tot de Technologieco. van Guangzhou Ruihe, Ltd.

 

Nieuw Materieel de Technologieco. Ltd van Guangzhouruihe

31 december, 2020