Bericht versturen
Guangzhou Ruihe New Material Technology Co., Ltd
producten
producten
Huis > producten > Medische Grade Silicone Rubber > FDA 21 CFR 177.2600 Hoog transparante hoge sterkte voor negatieve drukbal

FDA 21 CFR 177.2600 Hoog transparante hoge sterkte voor negatieve drukbal

Productdetails

Place of Origin: Guangzhou, China

Merknaam: RUIHE

Certificering: FDA、LFGB、REACH、PAHS、ROHS、ISO9001

Model Number: RH240531

Betaling & het Verschepen Termijnen

Min. bestelaantal: 20-200 kg

Prijs: 4.8-5.2USD

Verpakking Details: 20/200KG

Levering vermogen: 2500 TON/MAAN

Krijg Beste Prijs
Hoogtepunt:
Voordeel:
Hoge sterkte
Goedkeuring voor contact met levensmiddelen:
FDA 21 CFR 177.2600
Kenmerken:
Snel genezen
Chemische weerstand:
Uitstekend.
Kleur:
Transparante
Materiaal:
Silikonrubber voor medische doeleinden
Proef:
Wees een vrije steun
Voordeel:
Hoge sterkte
Goedkeuring voor contact met levensmiddelen:
FDA 21 CFR 177.2600
Kenmerken:
Snel genezen
Chemische weerstand:
Uitstekend.
Kleur:
Transparante
Materiaal:
Silikonrubber voor medische doeleinden
Proef:
Wees een vrije steun
FDA 21 CFR 177.2600 Hoog transparante hoge sterkte voor negatieve drukbal

Productbeschrijving:

Ons medisch kwaliteits siliconen rubber product is gemaakt van 100% siliconen rubber materiaal en heeft een 1: 1 mengverhouding, waardoor het gemakkelijk te gebruiken en toe te passen.het verkorting van de tijd die nodig is om een project af te ronden en ervoor te zorgen dat het project zo snel mogelijk gereed is voor gebruik.

Een van de belangrijkste kenmerken van ons medisch kwaliteits siliconen rubber product is de hoge sterkte.Deze eigenschap maakt het perfect voor gebruik in toepassingen waarvoor een materiaal nodig is dat hoge niveaus van spanning en druk kan weerstaan zonder te breken of beschadigd te rakenHet betekent ook dat ons product ideaal is voor toepassingen waar veiligheid een probleem is, zoals in de medische industrie.

Ons medisch kwaliteits siliconen rubber product is ook transparant, wat het perfect maakt voor toepassingen waar een helder of doorzichtig materiaal vereist is.Deze eigenschap zorgt ervoor dat ons product veelzijdig is en in verschillende toepassingen kan worden gebruikt, met inbegrip van die welke een hoog niveau van transparantie vereisen.

Een ander groot kenmerk van ons medisch geschikt siliconen rubber product is de chemische weerstand. Het biedt uitstekende weerstand tegen een breed scala aan chemicaliën, waaronder zuren, basen en oplosmiddelen.Deze eigenschap maakt het perfect voor gebruik in toepassingen waar het materiaal regelmatig aan chemicaliën zal worden blootgesteld.

Tot slot is ons medisch kwaliteits siliconen rubber product goedgekeurd voor voedselcontact door de FDA 21 CFR 177.2600Dit betekent dat het veilig is om te gebruiken in toepassingen waar het materiaal in contact komt met voedsel, zoals in voedselverwerking en verpakking.

Al met al is ons medisch geschikt siliconenrubberproduct een betrouwbaar en veelzijdig materiaal dat een hoge sterkte, snelle verharding en uitstekende chemische weerstand biedt.Het is perfect voor gebruik in een breed scala van toepassingen, met inbegrip van die in de medische en voedingsmiddelenindustrie.

FDA 21 CFR 177.2600 Hoog transparante hoge sterkte voor negatieve drukbal 0FDA 21 CFR 177.2600 Hoog transparante hoge sterkte voor negatieve drukbal 1
RH6250-60YHA/B
verschijning doorzichtig
viscositeit 2000 Pa.s.
hardheid 57shoreA
dichtheid 1.12 g/cm3
veerkracht 60%
Treksterkte 11Mpa
Verlenging bij breuk 600%
Versnelling 40KN/m
Tensile set 10,7%
Lijnkrimping 20,5%

Kenmerken:

 • Naam van het product: medisch geschikt siliconenrubber
 • Voordeel: hoge sterkte
 • Goedkeuring voor contact met voedsel: FDA 21 CFR 177.2600
 • Voorbeelden: Be Free Support
 • Kleur: doorzichtig
 • Materiaal: 100% medisch geschikt siliconen rubber
 • Aanvullende kenmerken:
  • Geelwerende weerstand
 

Toepassingen:

Een van de belangrijkste voordelen van RUIHE RH240531 Medical Grade Silicone Rubber is de hoge sterkte, waardoor het een ideaal materiaal is voor medische apparaten die slijtage moeten weerstaan.zoals kathetersBovendien is dit siliconen rubber zeer transparant, waardoor het een uitstekende keuze is voor medische toepassingen waar transparantie nodig is, zoals lenzen, ramen,en membranen.

Dankzij de snelle verharding is het RUIHE RH240531 Medical Grade Silicone Rubber perfect voor medische toepassingen die een snelle omzetsnelheid vereisen.Het kan worden gebruikt om vormen te maken voor verschillende medische apparaten, zoals gehoorapparaten, tandheelkundige implantaten en prothesen.

Het RUIHE RH240531 Medical Grade Silicone Rubber heeft ook FDA 21 CFR 177.2600 goedkeuring gekregen voor contact met voedsel,het maakt het een ideaal materiaal voor medische toepassingen die in contact kunnen komen met voedsel of andere materialen die worden ingenomenDeze goedkeuring garandeert dat het product veilig is en voldoet aan de normen van de FDA.

Het RUIHE RH240531 Medical Grade Silicone Rubber is geschikt voor een breed scala aan medische toepassingen vanwege zijn uitstekende chemische weerstand.basissenDit maakt het een ideaal materiaal voor medische hulpmiddelen die worden blootgesteld aan harde chemicaliën, zoals laboratoriumapparatuur, pompen en kleppen.

De RUIHE RH240531 Medical Grade Silicone Rubber is een veelzijdig materiaal dat perfect is voor verschillende medische toepassingen.en uitstekende chemische weerstand maken het een ideale keuze voor medische apparaten, vormen en andere medische toepassingen.

 

Verpakking en verzending:

Verpakking:

 • Het medisch geschikte siliconen rubberproduct wordt verpakt in een afgesloten plastic zak om besmetting te voorkomen.
 • De zak wordt in een stevige kartonnen doos geplaatst met dempingsmateriaal om eventuele schade tijdens de verzending te voorkomen.
 • Het doosje bevat ook een etiket met productinformatie en handhavingsaanwijzingen.

Vervoer:

 • Het product wordt verzonden via een betrouwbare koerierdienst om tijdige levering te garanderen.
 • De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht en de bestemming van het pakket.
 • De klant ontvangt een trackingnummer om de status van zijn zending te controleren.